Srdečně zveme 25.6. Běh pro hospic v Komorní Lhotka

Před 14 dny jsme byli pod vodou a celou noc jsme museli čerpat zatopené prostory DOMEČKU Medica 3nec, to byl důvod, odložení termínu Běh pro mobilní hospic MEDICA v obci Komorní Lhotka

Již toto úterý se, ale na Vás těšíme na startu.

Bohatý doprovodný program pro celé rodiny připraven.

Na akci Vás do svého rodiště osobně zve zakladatelka mobilního hospice Medica 3nec Libuška Koppová.

Právě Libuška bude vítat každého na startu.

Na běhu v Komorní Lhotce startujeme od Obecního úřadu v Komorní Lhotce, kde bude připraven i doprovodný program. Trasa vede krásnou přírodou.

V názvu máme „Běh“, ale nejedná se o závod, časy ani trasu neměříme, jedná se především o podporu myšlenky mobilní hospicové péče v regionu. Každý účastník získává v cíli perníkovou medaili. Běh je určen pro širokou veřejnost. Pro všechny účastníky budou připraveny drobné dárkové předměty. Přihlášení je možné elektronicky a na místě v den konání. Děti do 15 let zdarma.

DĚKUJEME ZA KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA A JEHO PODPORU NAŠÍ ČINNOSTI!

V rámci Běhu pro Hospic se zapojily spolupracující organizace, a to Obec Komorní Lhotka, MAS Pobeskydí. Akce byla podpořena Nadačním fondem Hyundai, Nadačním fondem Tesco a Nadací rozvoje občanské společnosti. Přímo na trati se zajištěním parkování a bezpečnosti nám pomohou dobrovolní hasiči z obce Komorní Lhotka.

PROGRAM

od 16 hod. Klauni na volné noze,

od 17 hod. ukázka mladých hasičů v požárním útoku, SDH Komorní Lhotka

Losování z registračních čísel o dar v podobě poukázky od Bylinné lázničky Komorní Lhotka (výherce musí být přímo na místě a převzít si poukaz)

od 18 hod. koncert kapely Biograph.

Pro ty, kteří se přihlásí elektronicky s předstihem bude zajištěn na opečení párek (dodáme i chléb a hořčici).

TĚŠÍME SE NA VAS 🙂

Parkování pouze na vyznačeném prostranství, organizaci parkování budou na místě zajišťovat dobrovolní hasiči, prosíme řiďte se jejich pokyny.

Obec Komorní Lhotka

MAS Pobeskydí, z. s.

Biograph

Klauni na volné noze

SDH Komorní Lhotka